Kontakt oss Om bedriften

Send oss en

Vi kan også nås på telefon 410 37 766 (hverdager mellom kl. 10-17).

Prislister

Gato Audio
GoldenEar
NAT
Sound Lab
Whest Audio

Interne linker

TW-acustic artikkel
Tron Electric artikkel
Whest Audio artikkel
ProAc artikkel
Sound Lab artikkel
TubeTraps artikkel
TubeTraps oppsett

Subwoofer benchmarking

Eksterne linker

Hifisentralen.no
AVS PQ-rangering av BD
AVS SQ-rangering av BD
24bit/192kHz myten
The Loudness War
Dynamic Range Database
AudioCheck testtoner
Arqen: Acoustics 101
Arqen: Bass Traps 101
ASC: Lytteromsbetraktninger
Keith Yates: Way Down Deep
Subwoofer benchmarking
Rørforst. teori: SE vs. PP - 1
Rørforst. teori: SE vs. PP - 2

Gjallarhorn Audio spesialiserer seg på import og salg av hifi- & hjemmekinoprodukter i high-end segmentet. Vi tilbyr også avanserte tjenester innen romakustikk & AV-installasjon.

Vår virksomhet er kompetansedrevet og vår erfaring gjør oss i stand til å bistå våre kunder med tung ekspertise i deres stereo- og surroundinstallasjoner. Utfordringer kan være romakustikk, høyttalerplassering, integrering av høyttalere og subwoofere, kalibrering av lyd og bilde, innstilling av EQ-enheter etc.

X3MHC er vårt nettsted.

Driftsform

Vårt state-of-the-art showrom befinner seg i Heggedal utenfor Asker. Her holdes produktdemonstrasjoner etter avtale med kunden. Rommet er på 62 kvm og har en takhøyde på 3 meter. Indre vegger og tak er konstruert flytende for å minimere vibrasjoner ved høye lydtrykk og rommet er i tillegg akustisk optimalisert ved bruk av TubeTraps.

Vi tilbyr hjemlån av en rekke produkter for test i eget oppsett og rom forut for et eventuelt kjøp. Vår profesjonelle kundeservice er godt kjent blant entusiaster på de ulike nettforumene for hi-fi og hjemmekino. Da vi har inngående førstehåndserfaring med en rekke av de produktene vi selger, så kan vi tilby teknisk brukerstøtte på et nivå som de fleste av dagens aktører ikke lenger tar seg tid til.

Nettsted

Våre nettsider er egenutviklet for å tydeliggjøre vår entusiasme for hifi- og hjemmekino, samt for å underbygge vår identitet på nettet.

Produktnyheter og andre nyhetshendelser finner du under 'Nyheter' i hovedmenyen. Lagertømming av nye varer (restsalg) og utfasing av demovarer (bruktsalg) finner du under menyvalget 'Tilbud'.

Handel gjøres hos oss primært via våre nettsider ved å velge 'E-handel' i hovedmenyen, men det er også mulig å handle ved å ringe oss eller ved å sende oss en epost. Under menyvalget 'Tjenester' finner du informasjon om hva vi kan bistå med for kunder boende i kjøreavstand til Asker.

Produktutvalg

Gjallarhorn Audio er eksklusiv distributør og forhandler av følgende merker:

Gjallarhorn Audio er også importør og forhandler av merkene:

I tillegg er vi forhandler av merkene:


Prisgaranti

For at du skal føle deg trygg på at du gjør en god handel hos oss, så tilbyr vi 14 dagers prisgaranti på alle varer.


Avbetaling

For de av våre kunder som måtte ønske å nedbetale kjøpet over litt tid, så er det mulig å be om en rentefrie nedbetalingsperiode på 3, 6, 9 eller 12 måneder. I slike tilfeller sendes det ut 1 faktura pr. kvartal, hvorpå kunden selv styrer antall innbetalinger innenfor kvartalet. Dette er en finansieringstjeneste Gjallarhorn Audio selv står for og involverer ikke et kredittkortselskap.


Kontaktperson

Siv.ing. Alan Grindheim
Daglig Leder
Gjallarhorn Audio
Trollkleiva 39
1389 HEGGEDAL
Asker/Røyken

Foretaksnummer: 989 521 934 MVA


© 2005-2018 Gjallarhorn Audio. Alle rettigheter forbeholdes