Kontakt oss Om bedriften

Send oss en

Vi kan også nås på telefon 410 37 766 (hverdager mellom kl. 10-17).

Prislister

GoldenEar
NAT

Hjemlån

Utvalg

Interne linker

TW-acustic artikkel
Tron Electric artikkel
ProAc artikkel
Sound Lab artikkel
TubeTraps artikkel
TubeTraps oppsett

Subwoofer benchmarking

Eksterne linker

Hifisentralen.no
AVS PQ-rangering av BD
AVS SQ-rangering av BD
24bit/192kHz myten
The Loudness War
Dynamic Range Database
AudioCheck testtoner
Arqen: Acoustics 101
Arqen: Bass Traps 101
ASC: Lytteromsbetraktninger
Keith Yates: Way Down Deep
Subwoofer benchmarking
Rørforst. teori: SE vs. PP - 1
Rørforst. teori: SE vs. PP - 2

Gjallarhorn Audio spesialiserer seg på import og salg av hifi- & hjemmekinoprodukter i high-end segmentet. Vi tilbyr også avanserte tjenester innen romakustikk & AV-installasjon.

Vår virksomhet er kompetansedrevet og vår erfaring gjør oss i stand til å bistå våre kunder med tung ekspertise i deres stereo- og surroundinstallasjoner. Utfordringer kan være romakustikk, høyttalerplassering, integrering av høyttalere og subwoofere, kalibrering av lyd og bilde, innstilling av EQ-enheter, matching av utstyr etc.

Driftsform

Gjallarhorn Audio er pr. i dag representert i markedet ved sin nettbutikk og sitt spesialbygde showroom som befinner seg i nærheten av Heggedal utenfor Asker. Her holdes produktdemonstrasjoner etter avtale med våre kunder. Rommet er på 62 kvm og har en takhøyde på 3 meter. Indre vegger og tak er konstruert flytende for å minimere vibrasjoner ved høye lydtrykk og rommet er i tillegg akustisk optimalisert ved bruk av TubeTraps fra amerikanske Acoustic Sciences Corporation.

I 2018 åpnet vi showroom nr. 2 utenfor Moss. Dette showrommet vil fokusere på andre produkter enn de i hovedshowrommet slik at vi kan tilby produkt-demonstrasjoner av flest mulige produkter fra vår store portefølje.

Forretningsmodell

Vår forretningsmodell er bygget på fire (kundevennlige) grunnpillarer:

  1. Romslige rabatter (typisk 15-25%)
  2. Støtte ved kjøp (hjemlån av produkter og utvidet returrett)
  3. Fleksible avbetalingsordninger (involverer ikke et kredittselskap)
  4. Gratis rådgivning i godlydens tjeneste (gjelder spesielt romakustikk)

1. Romslige rabatter

Dette gjelder først og fremst de varemerkene som vi er eneimportør av. Rabatten som gis er typisk på 15-25% og varierer etter prisnivå og tilgjengelige marginer. Merk at gjeldende rabatt er reflektert i våre online priser til en hver tid og at alle kunder får samme rabatt, uavhengig av hvordan man velger å handle.

Vær oppmerksom på at det for noen av varemerkene som vi importerer ikke er store nok marginer til å operere med ekstraordinære rabatter eller rabatter i det hele tatt.

For varemerker hvor vi kun er forhandler, så tilbys det en rabatt som er på linje med det andre aktører måtte tilby på samme vare. I den forbindelse gir vi 2 ukers prisgaranti.

2. Hjemlån av produkter før kjøp og utvidet returrett ved kjøp

I forbindelse med en kjøpsvurdering, så kan det i en del tilfeller være mulig å låne med seg det aktuelle produktet hjem for test i eget oppsett og rom. Dette gjelder normalt produkter opp til et visst prisnivå. Man vil da bli fakturert for fraktkostnadene ved levering, mens vi dekker og håndterer en eventuell returfrakt.

Ved kjøp av lagervarer, eller bestillingsvarer som er omsettelig, så opererer vi med 4 ukers returrett (i stedet for 14 dager). I tillegg lar vi returretten gjelder uansett kjøpsform (den er m.a.o. ikke bare begrenset til netthandel). Det sier seg selv at varens beskaffenhet må være uforandret for at returretten skal være gyldig.

3. Fleksible avbetalingsordninger

For de av våre kunder som ønsker å fordele sin betaling utover i tid, så tilbyr vi en avbetalingsperiode på inntil 3 år. Fakturaer sendes da ut kvartalsvis og du styrer selv antall innbetalinger (og derved beløp pr. innbetaling) innenfor ett kvartal.

Din kredittkostnad er 1 % av kjøpssummen pr. kvartal av den avtalte avbetalingsperioden. Om du f.eks. kjøper en vare til kr. 50 000,- og du velger en avbetalingsperiode på 1 år, så blir din totale kredittkostnad 50000*0,04 = NOK 2 000. Dette tilsvarer en effektiv lånerente i bank på 6,4%. Om avbetalingsperioden i stedet hadde vært på 3 år, så hadde vår kredittkostnad tilsvart en lånerente i bank på 7,2%.

Det er også mulig å betale inn et delbeløp ved kjøp og så ta det resterende beløpet på avbetaling. Det innbetalte beløpet vil da bli trukket fra kjøpssummen før kredittkostnaden beregnes.

Merk for øvrig at man hos oss ikke mister rabatten på en vare selv om kjøpet tas på avbetaling.

Vår finansieringstjeneste involverer ikke et kredittselskap. Den er i stedet basert på en "gentleman's agreement", hvilket vil si at vi sammen finner løsninger om noe uforutsett skulle oppstå. Dette betinger at kommunikasjonen mellom oss og kjøper forblir god. Det finnes kjøpere som etter en stund bryter all kommunikasjon. Vår fordring vil da omsider bli solgt til tredje part og vi kan ikke lenger bistå kjøper med noen form for fleksibilitet. Dette skjer dog først etter at vi gjentatte ganger, og på forskjellig vis, har forsøkt å gjenopprette kontakt med kjøper.

4. Gratis rådgivning i godlydens tjeneste

I forbindelse med kjøp hos oss, så tilbyr vi tips angående plassering av høyttalere og lytteposisjon, og vi gir råd om god romakustikk. Etter mange år med testing av diverse akustikkprodukter, hvor skremmende mange ikke har den averterte effekten, så kan vi i dag tilby noen av de beste produktene i markedet. Disse er riktignok ikke gratis.

Nettsted

Våre nettsider er egenutviklet for å tydeliggjøre vår entusiasme for hifi- og hjemmekino, samt for å underbygge vår identitet på nettet. Frem til vårt nye, og mere moderne (skalerbart), nettsted er klart for lansering, så er vårt nettsted representert ved domenet www.x3mhc.no.

Du finner produktnyheter og andre nyhetshendelser under 'Nyheter' i hovedmenyen. Under menyvalget 'Showroom', så kan du ta en nærmere kikk på noen av de produktene vi har i demonstrasjon.

Om du ønsker å handle på nettet, så gjøres dette under 'Nettbutikk' i hovedmenyen. Men det er også mulig å handle ved å ringe oss eller ved å sende oss en epost.

'Torget' selger vi primært brukte varer. Det kan være produkter som vi har hatt i demonstrasjon og som har gått ut av produksjon, eller det kan være varer vi har tatt i innbytte fra en kunde (vi tar normalt kun varer vi selv fører i innbytte). I noen tilfeller selges det også nye varer på Torget, typisk for å redusere mengden av en vare som er på lager eller for å tømme lageret helt for en spesiell vare (fordi den f.eks. er i ferd med å utgå).

Under menyvalget 'Tjenester' finner du informasjon om hva vi kan bistå med for kunder boende i kjøreavstand til Asker (NB! Dette tilbudet er for tiden noe begrenset p.g.a. manglende kapasitet).

Produktutvalg

Gjallarhorn Audio er eksklusiv distributør og forhandler av følgende merker:

Gjallarhorn Audio er også importør og forhandler av merkene:

I tillegg er vi forhandler av merkene:


Kontaktperson

Siv.ing. Alan Grindheim
Daglig Leder
Gjallarhorn Audio
Trollkleiva 39
1389 HEGGEDAL
Asker/Røyken

Foretaksnummer: 989 521 934 MVA


© 2006-2018 Gjallarhorn Audio. Alle rettigheter forbeholdes