Antipodes Clearaudio Vitus SPEC Accustic Arts Gato Gauder GoldenEar Furutech Wellfloat DNP ASC Solidsteel
Aqua TW-acustic Tron NAT Icon Audio ProAc Vienna Sound Lab Kimber Townshend Stewart PSI AnalogMagik

Icon Audio

Icon Audio ble grunnlagt av David Shaw i 1999 og firmaets hovedkontor befinner seg i Leicester, UK. Deres forretningskonsept er å tilby rørbaserte produkter av høy kvalitet til overkommelige priser. All produktutvikling foregår i Leicester. Men for å holde produksjonskostnadene nede, så har Icon Audio valgt å legge en god del av produksjonen til Kina.

Det var i denne sammenhengen nødvendig å etablere en egen avdeling i Kina for å beholde full kontroll over alle deler av produksjonen. I Icon Audio sin fabrikk produseres nå også transformatorer av meget høy standard. Etter at hoveddelene til et produkt er montert på fabrikken i Kina, så sendes det til UK for fullføring og testing.

Icon Audio kan tilby CD-spillere, hodetelefonforsterkere, RIAA-trinn, forforsterkere (passive & aktive), effekttrinn og integrerte forsterkere - alt rørbasert. Mange av modellene har en innebygget måler for brukervennlig innstilling av bias. Måleren vil også avsløre når et rør bør byttes. I tillegg viser den utgangseffekten når forsterkeren er i bruk. Alle designene til Icon Audio er for øvrig “handwired” i motsetning til bruk av kretskort.

Tilbake
© 2006-2019 Gjallarhorn Audio. Alle rettigheter forbeholdes