Antipodes Clearaudio Vitus SPEC Accustic Arts Gato Gauder GoldenEar Furutech Wellfloat DNP ASC Solidsteel
Aqua TW-acustic Tron NAT Icon Audio ProAc Vienna Sound Lab Kimber Townshend Stewart PSI AnalogMagik

NAT

NAT fra Serbia er en produsent mange audiofile i Europa har kjennskap til. NAT ble grunnlagt i 1993 og firmanavnet er en forkortelse for Nikic Audio Team etter gründeren Dejan Nikic. Firmaet spesialiserer seg på produksjon av rørforsterkere basert på russiske NOS-rør. Deres designfilosofi er å bygge forsterkere med massive strømforsyninger og minimalistiske signalkretser av høyverdige komponenter. Alle produktene er håndlaget og gjennomgår rigorøs testing i over 100 timer før de forlater fabrikken.

Effektforsterkerne deres, som alle er klasse A monoblokker, er basert på et SET (Single-Ended Triode) design uten tilbakekobling og med svært korte signalveier. SET-forsterkere er kjent for å være begrenset til et par titalls Watt, men NATs toppmodell, Magma New, leverer hele 170 Watt pr. kanal, hvilket gjør den til den kraftigste SET-forsterkeren i verden, og det basert på et enkelt DHT effektrør (GM100).

NAT er et relativt fornuftig priset merke i forhold til de high-end merkene NAT fordelaktig sammenlignes med i ulike forumdiskusjoner på nettet.

Tilbake
© 2006-2019 Gjallarhorn Audio. Alle rettigheter forbeholdes