Kontakt oss Om bedriften

Send oss en

Vi kan også nås på telefon 410 37 766 (man-lør mellom kl. 10-17).

Besøkstid

Vårt showroom er åpent for besøk etter avtale mellom kl. 10-22 på virkedager og kl. 10-17 på lørdager.

Produkter i demo

Utvalg pr. 1-mar-2024

Hjemlånsprodukter

Utvalg pr. 1-mar-2024

Interne linker

Tron Electric artikkel
ProAc artikkel
Sound Lab artikkel
TubeTraps artikkel
TubeTraps oppsett

Subwoofer benchmarking

Våre artikler på Hifisentralen

AnalogMagik
B.audio
CH Precision
Concept Signature
Degritter Mark II
Gauder Akustik
GigaWatt
Göbel
Harbeth
Pilium
Regal Audio
SIM2
Stenheim

Eksterne linker

Hifisentralen.no
24bit/192kHz myten
The Loudness War
Dynamic Range Database
AudioCheck testtoner
Arqen: Acoustics 101
Arqen: Bass Traps 101
ASC: Lytteromsbetraktninger
Keith Yates: Way Down Deep
Subwoofer benchmarking
Rørforst. teori: SE vs. PP - 1
Rørforst. teori: SE vs. PP - 2

Gjallarhorn Audio er en bedrift som driver med import og salg av hifi- & hjemmekinoprodukter i high-end segmentet. Vår ingeniørbakgrunn gjør at vi først og fremst fokuserer på produktkvalitet og at våre kunder skal bli fornøyd med sine valg.

Vår lange erfaring og ervervede kompetanse gjør oss i stand til å bistå våre kunder med etterspurt ekspertise i deres stereo- og surroundinstallasjoner. Det kan for eksempel være utfordringer knyttet til romakustikk, høyttalerplassering, integrering av høyttalere og subwoofere, finjustering av pickup'er, innstilling av EQ-enheter, kalibrering av lyd og bilde, samt matching av utstyr.

Driftsform

Gjallarhorn Audio er pr. i dag representert i markedet ved sin nettbutikk og sitt spesialbygde showroom som befinner seg ovenfor Heggedal i Asker. Her holdes produktdemonstrasjoner etter avtale med våre kunder. Rommet er på 62 kvm og har en takhøyde på 3 meter. Indre vegger og tak er konstruert flytende for å minimere vibrasjoner ved høye lydtrykk og rommet er i tillegg akustisk optimalisert ved bruk av TubeTraps fra amerikanske Acoustic Sciences Corporation.

I 2018 åpnet vi showroom nr. 2 utenfor Moss. Dette showrommet fokuserer på andre produkter enn de i hovedshowrommet slik at vi kan tilby produktdemonstrasjoner av flest mulige produkter fra vår store portefølje.

I tillegg til å kunne handle hos oss er det mulig å handle enkelte av våre varemerker hos våre forhandlere. I Oslo by er dette Norsk Audio Teknikk, i Bergen er det Renaissance Audio og i Ålesund er det Bebop HiFi.

Rabatter og prisgaranti

Gjallarhorn Audio selger utelukkende high-end produkter, og i dette prissjiktet betyr eierglede og kundeservice (både før og etter kjøp) langt mere enn høye rabatter. I tillegg er det viktig for oss å beskytte verdien av de samme produktene på bruktmarkedet ved å avstå fra å dumpe prisen på nye varer.

For varemerker hvor vi kun er forhandler, så forsøker vi å tilby en rabatt som er på nivå med det andre aktører måtte tilby på samme vare. I den forbindelse gir vi 4 ukers prisgaranti.

Hjemlån av produkter før et eventuelt kjøp

I forbindelse med en kjøpsvurdering, så vil det i en del tilfeller være mulig med hjemlån av det aktuelle produktet for test i eget oppsett og rom. Dette gjelder i utgangspunktet produkter opp til et visst prisnivå. I den forbindelse dekker vi (eller forrige kunde) fraktkostnaden ved levering til deg, mens du dekker returfrakt (til oss eller til neste kunde på hjemlånslisten vår).

Fleksibel avbetalingsordning

For de av våre kunder som ønsker å fordele betalingen over tid, så tilbyr vi avbetaling over 1-8 kvartaler. Fakturaer sendes da ut 1 gang i kvartalet.

En bestemt andel av kjøpesummen må betales inn forut for levering. Slik innbetaling kan også være i form av innbytte.

Kredittkostnaden pr. kvartal er 1% av kjøpesummen etter at forskuddsbeløpet er trukket fra. Om du f.eks. kjøper en vare til kr. 50 000,- med et forskudd på kr. 25 000,- og betaler ned resterende beløp over en periode på 1 år, så blir din totale kredittkostnad 25000*0,04 = NOK 1 000. Dette tilsvarer en effektiv lånerente i bank på 6,4%. Om avbetalingsperioden i stedet hadde vært på 2 år, så hadde vår kredittkostnad tilsvart en lånerente i bank på 6,8%.

Det er også mulig å redusere avbetalingsperioden underveis med hele kvartaler ved å betale inn ekstra beløp som da må være et multiplum av kvartalsbeløpet. Slike ad-hoc innbetalinger må varsles på forhånd slik at en faktura på aktuelt beløp kan utstedes.

En betalingsutsettelse gis om noe uforutsett skulle skje. Det innvilges da en utsettelse på 1 kvartal om gangen. Kredittkostnaden i perioder med betalingsstopp er den samme som når avbetalingen løper som normalt.

Ytterligere kjøp kan foretas på avbetaling om din økonomi tillater det.

Merk for øvrig at man hos oss ikke mister rabatten på en vare selv om kjøpet tas på avbetaling.

Vår finansieringstjeneste involverer ikke et kredittselskap. Det er Gjallarhorn Audio som står for kreditten, hvilket vil si at vi sammen finner løsninger om noe uforutsett skulle oppstå. Dette betinger at kommunikasjonen mellom oss forblir god.

Gratis rådgivning i godlydens tjeneste

I forbindelse med kjøp hos oss, så tilbyr vi tips angående plassering/orientering av høyttalere og gir råd om god romakustikk. Etter mange år med testing av diverse akustikkprodukter, hvor skremmende mange ikke har den averterte effekten, så kan vi i dag tilby noen av de beste produktene i markedet. Disse er riktignok ikke gratis.

Nettsted

Våre nettsider er egenutviklet for å tydeliggjøre vår entusiasme for hifi- og hjemmekino, samt for å underbygge vår identitet på nettet. Frem til vårt nye, og mere moderne (skalerbart), nettsted er klart for lansering, så er vårt nettsted representert ved domenet www.x3mhc.no.

Du finner produktnyheter og andre nyhetshendelser under 'Nyheter' i hovedmenyen. Under menyvalget 'Showroom', så kan du ta en nærmere kikk på noen av de produktene vi har i demonstrasjon.

Om du ønsker å handle på nettet, så gjøres dette under 'Nettbutikk' i hovedmenyen. Men det er også mulig å handle ved å ringe oss eller ved å sende oss en epost.

'Torget' selger vi primært brukte varer. Det kan være produkter som vi har hatt i demonstrasjon og som har gått ut av produksjon, eller det kan være varer vi har tatt i innbytte fra en kunde (vi tar normalt kun varer vi selv fører i innbytte). I noen tilfeller selges det også nye varer på Torget, typisk for å redusere mengden av en vare som er på lager eller for å tømme lageret helt for en spesiell vare (fordi den f.eks. er i ferd med å utgå).

Under menyvalget 'Tjenester' finner du informasjon om hva vi kan bistå med for kunder boende i kjøreavstand til Asker (NB! Dette tilbudet er for tiden noe begrenset p.g.a. manglende kapasitet).

Produktutvalg

Gjallarhorn Audio er eksklusiv importør og i tillegg forhandler av følgende merker:

Gjallarhorn Audio er også importør og forhandler av merkene:

I tillegg er vi forhandler av merkene:


Kontaktinformasjon

Gjallarhorn Audio
Trollkleiva 39
1389 HEGGEDAL

Mobiltlf: 410 37 766


Foretaksnummer: 989 521 934 MVA

Daglig Leder: Siv.ing. Alan Grindheim


© 2006-2024 Gjallarhorn Audio. Alle rettigheter forbeholdes