Kontakt oss Om bedriften

Send oss en

Vi kan også nås på telefon 410 37 766 (hverdager mellom kl. 10-17).

Produkter i demo

Utvalg

Hjemlånsprodukter

Utvalg

Interne linker

TW-acustic artikkel
Tron Electric artikkel
ProAc artikkel
Sound Lab artikkel
Vienna Acoustics artikkel
TubeTraps artikkel
TubeTraps oppsett

Subwoofer benchmarking

Eksterne linker

Hifisentralen.no
AVS PQ-rangering av BD
AVS SQ-rangering av BD
24bit/192kHz myten
The Loudness War
Dynamic Range Database
AudioCheck testtoner
Arqen: Acoustics 101
Arqen: Bass Traps 101
ASC: Lytteromsbetraktninger
Keith Yates: Way Down Deep
Subwoofer benchmarking
Rørforst. teori: SE vs. PP - 1
Rørforst. teori: SE vs. PP - 2

Gjallarhorn Audio spesialiserer seg på import og salg av hifi- & hjemmekinoprodukter i high-end segmentet. Vi tilbyr også avanserte tjenester innen romakustikk (blant annet målinger av lydkvalitet i lytteposisjonen) og oppsett av platespillere (hovedsakelig finjustering av tonearm og pickup ved bruk av spesialverktøyet AnalogMagik).

Vår virksomhet er kompetansedrevet og vår erfaring gjør oss i stand til å bistå våre kunder med tung ekspertise i deres stereo- og surroundinstallasjoner. Utfordringer kan være romakustikk, høyttalerplassering, integrering av høyttalere og subwoofere, innstilling av EQ-enheter, finjustering av pickup'er, matching av utstyr etc.

Driftsform

Gjallarhorn Audio er pr. i dag representert i markedet ved sin nettbutikk og sitt spesialbygde showroom som befinner seg ovenfor Heggedal i Asker/Røyken. Her holdes produktdemonstrasjoner etter avtale med våre kunder. Rommet er på 62 kvm og har en takhøyde på 3 meter. Indre vegger og tak er konstruert flytende for å minimere vibrasjoner ved høye lydtrykk og rommet er i tillegg akustisk optimalisert ved bruk av TubeTraps fra amerikanske Acoustic Sciences Corporation.

I 2018 åpnet vi showroom nr. 2 utenfor Moss. Dette showrommet fokuserer på andre produkter enn de i hovedshowrommet slik at vi kan tilby produktdemonstrasjoner av flest mulige produkter fra vår store portefølje.

Vi jobber for tiden med å få på plass utvalgte forhandlere. Mere informasjon om forhandlerne og hvilke av våre merker disse kommer til å føre vil være å finne her på denne siden straks prosessen er fullført.

Rabatter og prisgaranti

Gjallarhorn Audio selger utelukkende high-end produkter, og i dette prissjiktet betyr eierglede og kundeservice (både før og etter kjøp) langt mere enn høye rabatter. I tillegg er det viktig for oss å beskytte verdien av de samme produktene på bruktmarkedet ved å avstå fra å dumpe prisen på nye varer.

For varemerker hvor vi kun er forhandler, så forsøker vi å tilby en rabatt som er på nivå med det andre aktører måtte tilby på samme vare. I den forbindelse gir vi 4 ukers prisgaranti.

Hjemlån av produkter før kjøp og utvidet returrett ved kjøp

I forbindelse med en kjøpsvurdering, så kan det i en del tilfeller være mulig å låne med seg det aktuelle produktet hjem for test i eget oppsett og rom. Dette gjelder normalt produkter opp til et visst prisnivå. Man vil da bli fakturert for fraktkostnadene ved levering, mens vi dekker og håndterer en eventuell returfrakt.

Ved kjøp av lagervarer, eller bestillingsvarer som er omsettelig, så opererer vi med 4 ukers returrett (i stedet for 14 dager). I tillegg lar vi returretten gjelde uansett kjøpsform (den er m.a.o. ikke bare begrenset til netthandel). Det sier seg selv at varens beskaffenhet må være uforandret for at returretten skal være gyldig.

Fleksible avbetalingsordninger

For de av våre kunder som ønsker å fordele sin betaling utover i tid, så tilbyr vi en avbetalingsperiode på inntil 3 år. Fakturaer sendes da ut kvartalsvis og du styrer selv antall innbetalinger (og derved beløp pr. innbetaling) innenfor et kvartal.

Din kredittkostnad er 1 % av kjøpssummen pr. kvartal av den avtalte avbetalingsperioden. Om du f.eks. kjøper en vare til kr. 50 000,- og du velger en avbetalingsperiode på 1 år, så blir din totale kredittkostnad 50000*0,04 = NOK 2 000. Dette tilsvarer en effektiv lånerente i bank på 6,4%. Om avbetalingsperioden i stedet hadde vært på 3 år, så hadde vår kredittkostnad tilsvart en lånerente i bank på 7,2%.

Det er også mulig å betale inn et delbeløp ved kjøp og så ta det resterende beløpet på avbetaling. Det innbetalte beløpet vil da bli trukket fra kjøpssummen før kredittkostnaden beregnes.

Det er dessuten mulig å endre avbetalingsplanen underveis, samt legge til ytterligere kjøp under samme avbetalingsplan om din økonomi tillater det.

Merk for øvrig at man hos oss ikke mister rabatten på en vare selv om kjøpet tas på avbetaling.

Vår finansieringstjeneste involverer ikke et kredittselskap. Den er i stedet basert på en "gentleman's agreement", hvilket vil si at vi sammen finner løsninger om noe uforutsett skulle oppstå. Dette betinger at kommunikasjonen mellom oss og kjøper forblir god. Det finnes kjøpere som etter en stund bryter all kommunikasjon. Vår fordring vil da omsider bli solgt til tredje part og vi kan ikke lenger bistå kjøper med noen form for fleksibilitet. Dette skjer dog først etter at vi gjentatte ganger, og på forskjellig vis, har forsøkt å gjenopprette kontakt med kjøper.

Gratis rådgivning i godlydens tjeneste

I forbindelse med kjøp hos oss, så tilbyr vi tips angående plassering av høyttalere og lytteposisjon, og vi gir råd om god romakustikk. Etter mange år med testing av diverse akustikkprodukter, hvor skremmende mange ikke har den averterte effekten, så kan vi i dag tilby noen av de beste produktene i markedet. Disse er riktignok ikke gratis.

Nettsted

Våre nettsider er egenutviklet for å tydeliggjøre vår entusiasme for hifi- og hjemmekino, samt for å underbygge vår identitet på nettet. Frem til vårt nye, og mere moderne (skalerbart), nettsted er klart for lansering, så er vårt nettsted representert ved domenet www.x3mhc.no.

Du finner produktnyheter og andre nyhetshendelser under 'Nyheter' i hovedmenyen. Under menyvalget 'Showroom', så kan du ta en nærmere kikk på noen av de produktene vi har i demonstrasjon.

Om du ønsker å handle på nettet, så gjøres dette under 'Nettbutikk' i hovedmenyen. Men det er også mulig å handle ved å ringe oss eller ved å sende oss en epost.

'Torget' selger vi primært brukte varer. Det kan være produkter som vi har hatt i demonstrasjon og som har gått ut av produksjon, eller det kan være varer vi har tatt i innbytte fra en kunde (vi tar normalt kun varer vi selv fører i innbytte). I noen tilfeller selges det også nye varer på Torget, typisk for å redusere mengden av en vare som er på lager eller for å tømme lageret helt for en spesiell vare (fordi den f.eks. er i ferd med å utgå).

Under menyvalget 'Tjenester' finner du informasjon om hva vi kan bistå med for kunder boende i kjøreavstand til Asker (NB! Dette tilbudet er for tiden noe begrenset p.g.a. manglende kapasitet).

Produktutvalg

Gjallarhorn Audio er eksklusiv distributør og i tillegg forhandler av følgende merker:

Gjallarhorn Audio er også importør og forhandler av merkene:

I tillegg er vi forhandler av merkene:


Kontaktinformasjon

Gjallarhorn Audio
Trollkleiva 39
1389 HEGGEDAL

Mobiltlf: 410 37 766


Foretaksnummer: 989 521 934 MVA

Daglig Leder: Siv.ing. Alan Grindheim


© 2006-2020 Gjallarhorn Audio. Alle rettigheter forbeholdes