Clearaudio Bergmann Accustic Arts Lyric Audio Gauder YG Acoustics Avantgarde REL Degritter SIM2
Brinkmann AnalogMagik CH Precision Cayin ProAc Harbeth PMC ASC Wellfloat DNP
SME VPI Gato Audio Tron GoldenEar Vienna Sound Lab Esprit Solidsteel Stewart

Acoustic Sciences Corporation (ASC)

Amerikanske ASC ble grunnlagt tidlig på 80-tallet og er således et av de eldste firmaene innen produksjon av akustiske produkter. Firmaet har omfattende kompetanse og erfaring innen akustikk og gründeren Arthur Noxon holder en mastergrad innen emnet.

Deres mest kjente produkt er TubeTrap'en - en bredbåndet bassfelle med unike egenskaper. Siden virkemåten er trykkgradientbasert og m.a.o. utnytter lydbølgenes potensielle energi, så har en hjørneplassert TubeTrap svært høy absorpsjonsgrad i forhold til konvensjonelle bassfeller viss virkningsgrad er basert på lydbølgenes kinetiske energi. Som kjent er den kinetiske energien i rommets hjørner og langs vegger nær null, dvs. at lydbølgenes hastighet går mot null og bevegelsesenergien omdannes til trykk i det rommets grenseflater nåes. Det er i disse trykksonene at TubeTrap'en virkelig kan gjøre en forskjell.

Den patenterte teknologien til TubeTrap'en inngår i flere produktserier utover den originale utgaven. En StudioTrap er en 9" TubeTrap med gulvstativ beregnet på bruk i lydstudioer. SubTrap'en er en spesialutviklet bassfelle for plassering under en subwoofer og er designet for å eliminere stående bølger i vertikalplanet.

Produktutvalget til ASC har i løpet av årene blitt meget omfattende og vi vil introdusere ytterligere produkter fra deres portefølje etter hvert. Hva vi importerer fra USA kan du som kunde dog påvirke ved å tipse oss om hvilke produkter du finner mest interessante.

Hjemlån er mulig for de av våre kunder som ønsker å teste produkter i eget rom før kjøp.

Tilbake
© 2006-2022 Gjallarhorn Audio. Alle rettigheter forbeholdes