Göbel Harbeth GoldenEar Pilium Accustic Arts Lyric Audio Clearaudio Esprit Solidsteel
Gauder ProAc Apertura CH Precision Mastersound Anthem Bergmann Regal Wellfloat
Stenheim PMC Gato Audio B.audio SPEC GigaWatt Degritter ASC PSI

Regal Audio

Regal Audio i Sverige er et nytt og lovende kabelmerke som utmerker seg ved sin høye grad av gjennomsiktighet, en egenskap ved kabler som vi i Gjallarhorn Audio verdsetter høyt. Etter å ha testet et utvalg av kabler fra Regal med uvanlig gode resultater, også i forhold til pris, så valgte vi å ta på oss importrettighetene for dette merket i Norge.

Alle kablene til Regal er basert på deres patenterte Zero teknologi som er en metode for å kansellere polariseringen av isolasjonsmaterialet i kablene. Denne teknologien er en medvirkende årsak til Regal kablenes uvanlig høye gjennomsiktighet. I denne sammenhengen er det viktig å være klar over at kabler ikke kan forbedre lyden. De beste kablene er de som påvirker audiosignalet minst mulig, dvs. at de slipper lyden igjennom mest mulig upåvirket.

Regal Audio tilbyr 2 produktserier; innstegsserien Momentum og toppserien Reference. Momentum-serien er basert på ledere i sølvbelagt kobber og består i dag av en strømkabel, digitale (SPDIF) signalkabler (RCA & BNC) og analoge signalkabler (RCA & XLR), samt en nylig lansert høyttalerkabel.

Reference-serien benytter enten ledere i sølvbelagt kobber eller i solid-core sølv (99,99%) og består i skrivende stund av en strømkabel, analoge signalkabler i form av ubalansert (RCA), balansert (XLR) og fono (DIN-RCA & RCA-RCA), samt en høyttalerkabel. En digital signalkabel på formatet AES/EBU er dessuten i konstruksjonsfasen og vil bli lansert i nær fremtid.

Nylig fikk også kablene fra Regal selskap av en strømfordeler; PD-1. Denne har 6 strømuttak for analogt utstyr og 2 strømuttak for digitale produkter. Kretskort med dobbelt så tykk kobber som standard er benyttet for å håndtere høy strømføring. Stjernejord-konseptet er tatt et steg videre ved at det også forhindrer jordingsstøy fra digitale komponenter å nå de analoge komponentene som er koblet til.

Tilbake
© 2006-2024 Gjallarhorn Audio. Alle rettigheter forbeholdes