Göbel Harbeth GoldenEar Pilium Accustic Arts Lyric Audio Clearaudio Esprit Solidsteel
Gauder ProAc Apertura CH Precision Mastersound Anthem Bergmann Regal Wellfloat
Stenheim PMC Gato Audio B.audio SPEC GigaWatt Degritter ASC PSI

Vienna Acoustics

Vienna Acoustics er en østerriksk høyttalerprodusent i high-end segmentet som ble etablert av Peter Gansterer i 1989. Høyttalere fra VA kjennetegnes ved en utsøkt byggekvalitet og en tiltalende lydgjengivelse.

Alle høyttalere fra VA blir bygget i deres fabrikklokaler i Wien og er satt sammen av nøye utvalgte og testede komponenter. Hver eneste høyttaler som forlater fabrikken er testet mot en tilhørende referansehøyttaler, både ved bruk av måleinstrumenter og ved hjelp av lyttetester.

Høyttalerne fra Vienna Acoustics kan deles inn i 4 produktserier; Strauss, Concert Grand, Imperial og Klimt. Strauss serien består i øyeblikket av kun en modell; high-end innfellingshøyttaleren In-Waltz. Den mest selgende serien er Concert Grand. Denne består av stativhøyttaleren Haydn SE, 3 forskjellige gulvstående høyttalere, 2 forskjellige senterhøyttalere, 1 vegghøyttaler og 1 subwoofer. Forskjellen mellom de gulvstående modellene ligger hovedsakelig i antall basselementer. Mozart SE er bestykket med en 6" X3P Spider-Cone woofer, Beethoven Baby Grand SE med to 6" X3P Spider-Cone woofere og den største modellen, Beethoven Concert Grand SE, med tre 7" X3P Spider-Cone woofere. Imperial er den nyeste serien og er representert ved modellen Liszt. Dette er en treveis, gulvstående høyttaler med en konsentrisk montering av mellomtone og diskant, hvilket er en løsning som er hentet fra toppserien. Klimt serien er VA's mest påkostede produktserie og består av høyttalere med lydkvalitet på referansenivå. I denne serien finner man bl.a. den utsøkte fullskala høyttaleren The Music med sitt flate mellomtoneelement.

Tilbake
© 2006-2024 Gjallarhorn Audio. Alle rettigheter forbeholdes