Clearaudio SME Antipodes CH Precision Lyric Audio Tron YG Acoustics GoldenEar ProAc Track Audio ASC
TW-acustic Brinkmann Aqua Vitus Audio Cayin Esprit Gauder Akustik Vienna PMC Wellfloat Solidsteel
AnalogMagik VPI Gato Audio Accustic Arts PrimaLuna Furutech Avantgarde Sound Lab REL Degritter DNP

YG Acoustics

YG Acoustics regnes for å være en av de tre fremste high-end produsentene av høyttalere i USA. Firmaet ble grunnlagt i 2002 av Yoav Geva i Arvada, Colorado. YG's visjon er å produsere kompromissløse høyttalere for en mest mulig perfekt gjengivelse av innspilt musikk. Deres strategi for å oppnå dette målet er å ta i bruk avanserte produksjonsprosesser som blant annet involverer svært kostbare og spesialiserte CNC-maskiner fra blant andre Gildemeister.

YG Acoustics' streben etter den perfekte høyttaler har over årenes løp resultert i en rekke teknologiske nyvinninger innen høyttalerkonstruksjon: DualCoherent™ (2002), Cabinet Technology (2004), FocusedElimination™ (2007), ToroAir™ (2010), ForgeCore™ (2011), BilletCore™ (2011), ViseCoil™ (2015) og BilletDome™ (2016).

Alle høyttalerkabinettene til YG Acoustics består av CNC-freste deler i aircraft-grade aluminium og noen modeller (Sonja 2 & Sonja XV) benytter sågar et indre og et ytre kabinett (begge i aluminium). Delene til kabinettet monteres i en avansert trykkbasert prosess som presser panelene sammen med stor kraft for en lufttett og mest mulig vibrasjonsfri konstruksjon. Det er altså tale om et kabinett av den forseglede typen, dvs. et trykk-kammer design.

Både mellomtone- og bassdrivere er av typen BilletCore, mens diskantløsningen er basert på ForgeCore teknologien (for Carmel 2 og Vantage modellene) eller både ForgeCore og den nye BilletDome teknologien fra Hailey 2 og oppover. Høyttalerne til YG er for øvrig utformet av Studio F.A. Porsche og finishen fås i høyverdig svart- eller sølvfarget, anodisert aluminium.

Tilbake
© 2006-2020 Gjallarhorn Audio. Alle rettigheter forbeholdes