Torg

Torget finner du både brukte og nye varer. Brukte varer kan være varer som er tatt i innbytte fra en kunde eller varer som er brukt i produktdemonstrasjoner her hos oss. Nye varer kan også bli lagt ut for salg på Torget, typisk fordi vi ønsker å tømme eller redusere lageret for en spesiell vare.

På brukte produkter hvor garantien måtte være utløpt, så gir vi 1 års garanti for vår regning fra ditt kjøpstidspunkt. Nye produkter selges naturligvis med full garanti (5 år).

Salget utføres etter "første mann til mølla" prinsippet. Bestilling kan foretas ved bruk av epost eller telefon.

DS Audio W2 (demovare)

Produktkategori: Pickup + RIAA-trinn

Listepris: NOK 109 000,-
Demopris: NOK 69 000,-
Garanti: Selges med full garanti (5 år).
Frakt: Gratis.
Betaling: 14 dagers forfall eller kvartalsvis avbetaling (første forfall er da 3 måneder etter kjøp). Rentekostnaden ved avbetaling er på beskjedne 1 % av kjøpssummen pr. kvartal. Ordningen er i tillegg meget fleksibel, dvs. at det er mulig å justere avbetalingen underveis, samt å betale inn ekstrabeløp etter næmere avtale. Dette er en finansieringstjeneste vi tilbyr selv og involverer ikke et kredittselskap.

Varebeskrivelse:
Varen som selges har knapt nok vært brukt i et tilstrekkelig antall timer til å betraktes som spilt inn. DS W2 er en svært god PU, så dette er en unik mulighet til å skaffe seg noe virkelig bra på analogfronten. Merk at produktet inkluderer både PU og RIAA, og at pris må sees i forhold til dette.

Produktbeskrivelse:
DS W2 er DS Audios nest øverste modell og har en ytelse meget tett på toppmodellen (W2 er utviklet etter Master 1).

Produktside

Produktomtale

ProAc Response K8 (demovare)

Produktkategori: Gulvstående høyttaler

Listepris: NOK 377 000,- (ibenholt)
Demopris: NOK 205 000,-
Innkjøpsdato: April 2017
Garanti:
Selges med full garanti (5 år).
Frakt: Gratis.
Betaling: 14 dagers forfall eller kvartalsvis avbetaling (første forfall er da 3 måneder etter kjøp). Rentekostnaden ved avbetaling er på beskjedne 1 % av kjøpssummen pr. kvartal. Ordningen er i tillegg meget fleksibel, dvs. at det er mulig å justere avbetalingen underveis, samt å betale inn ekstrabeløp etter næmere avtale. Dette er en finansieringstjeneste vi tilbyr selv og involverer ikke et kredittselskap.

Varebeskrivelse:
Vi selger vårt demopar av Response K8 i lekker Madagascar ibenholt finish da modellen nylig gikk ut av produksjon (og ble erstattet av K10). Paret er meget velholdt og helt uten bruksmerker. På grunn av et stort antall demopar, så har dette paret vært brukt i mindre enn 100 timer.

Produktbeskrivelse:
Response K8 er ProAcs tidligere flaggskipsmodell (før K10 ble lansert i mars 2020). Alle modellene i Response K serien benytter woofere med Kevlar som membranmateriale. I K8 sitt tilfelle er det tale om 2 stk 8" pr. høyttaler. Domemellomtonen er fra ingen ringere enn ATC og regnes for å være en av verdens beste mellomtoner. ProAc har selv designet waveguiden til denne. De høye frekvensene gjengis av en bånddiskant (med Alnico magnet) utviklet av ProAc selv. Lydgjengivelsen holder et meget høyt nivå og oppleves veldig behagelig samtidig som den er oppløst. En kombinasjon som har gjort mang en hi-fi entusiast til ProAc-venn for livet.

Frekvensrespons: 20 Hz - 30 kHz
Sensitivitet: 91,5 dB/W/m
Nominell impedans: 4 Ohm
Anbefalt effekt: 10-500 Watt pr. kanal
Dimensjoner (HxBxD): 123 cm X 24 cm X 45 cm
Vekt: 70 kg (pr. høyttaler)

Produktside

Bag End E-Trap (restsalg)

Produktkategori: Elektronisk bassfelle

Nypris: NOK 25 500,-
Tilbudspris: NOK 8 500,-
Frakt:
Kan sendes for kjøpers regning (uten oppkrav)

Varebeskrivelse:
Det dreier seg om lagertømming av ny vare. Vi har igjen 3 enheter i svart pianolakk som selges til 1/3 av veiledende pris. (NB! Bildet til venstre viser standard finishen 'Studio Black').

Produktbeskrivelse:
En E-Trap er noe så sjeldent som en elektronisk bassfelle og består av et lukket kabinett med 2 innebygde mikrofoner og ett 10" basselement som demper stående bølger ved å jobbe i motfase til disse.

Til tross for sine beskjedne dimensjoner på 33x24x46 cm, så er E-Trap i uavhengige tester målt til å være 5-10 ganger mere effektiv enn passive bassfeller. Se for eksempel denne AES artikkelen fra 2008 (E-Trap er "device T"): Artikkel

Produktet må ikke forveksles med en ekstern-EQ enhet da E-Trap ikke påvirker musikksignalet på noe vis, men i stedet virker direkte på de stående bølgene i rommet slik at lyden forbedres overalt og ikke bare i sweet spot (eller i et gitt antall punkt).

En enkelt E-Trap gir deg muligheten for å dempe inntil 2 av egenfrekvensene i rommet. Frekvens (med grov- og finjustering), båndbredde (kalt Contour) og styrke (kalt Feedback) kan stilles inn av brukeren for hver av disse. Dette gjøres best ved å foreta akustiske målinger i lytteposisjonen. Ved å anvende flere E-Traps i et rom, så kan de samme egenfrekvensene dempes ytterligere eller man kan i stedet velge å dempe flere egenfrekvenser.

Virkeområdet er 20-65 Hz.

Produktside (det er E-Trap-I vi lager fører)

Produktomtale

Her er noen tilbakemeldinger fra kunder i det siste:

Da har jeg fått lyttet litt med E-trap tilkoblet i helgen. Dette ble meget bra, bassen ble vesentlig strammere og med mer klang. En stor bonus p.g.a. dette er også at mellomtonen låter klart bedre! Så denne kjøper jeg.

Det er utrolig hvor mye strammere hele bassen høres ut med E-trap nå.

Nå har jeg fått lyttet litt med E-Trap i hjørnet. Selv med grovjustering i henhold til instruksene du sendte så hører jeg at lyden er"tørrere" noe som er veldig bra. Dette blir antageligvis ytterligere forbedret når jeg får kjørt målinger og finjustert.

© 2006-2021 Gjallarhorn Audio. Alle rettigheter forbeholdes